Helluu fina du❣
Nu har jag slagit på stort och bakat lite glutenfritt kesobröd här hemma på Laxnevägen.
Tänkte dela med mig av receptet till dig som är intresserad.
250 g mini keso
6 ägg
2 msk fiberhusk
8 msk mandelmjöl
4 msk glutenfri havremjöl
4 tsk bakpulver
1 nypa salt
1-2 msk olja
1-2 dl valfria frön
Riven ost, flingsalt och oregano uppe på toppen
Jag mixade ihop äggen och keson för att få en slätare konsistens, sen blandade jag ihop alla torra ingredienser i en bunke innan jag vände ner det i äggsmeten.
Blanda väl och häll över smeten på en plåt med bakplåtspapper. Smeta ut till valfri tjocklek och strö över flingsalt och riven ost samt en rejäl nypa oregano. Grädda mitt i ugnen 175-200 g i ca 15-20 minuter.
Låt svalna innan uppätning för bästa smakupplevelse. Enligt mig så känns konsistensen som att tugga på badskum när dom fortfarande är varma 😜