• Nätdating!

  Nätdating!

  Gladapannkakan!

 • Jag på TV4 nyheterna!

  Jag på TV4 nyheterna!
 • DÅ!

  bild (1)
 • bild
 • Smärta AB!

  Smärta AB!
 • Cambridge kuriren-2008

  Cambridge kuriren-2008
 • Cambridge kuriren- 2009

  skanna0003-218x300
 • MITT LIV SOM VERONICA!

  Hej hej! Jag är en glad och social tjej på 36 år. Bor med mina 3 underbara barn i en bostadsrätt på landet. Mitt liv kretsar runt vikt, matlagning och inredning. Efter en viknedgång på 60 kilo så kommer min blogg handla mycket om kampen att hålla vikten och att försöka att äta rätt men också om hur livet kan se ut och påverka en efter en kraftig viktnedgång. Och självklart kommer jag även att skriva om mitt liv som städgalna,kakbakande, översociala 3 barns mamman :) Följ mig i mitt liv som Veronica

  Följ mig gärna på Instagram där jag heter:
  viktigawavva

  Son Johan F: 00-05-10
  Dotter Isabell F: 04-04-29
  Dotter Elise F: 08-11-27

  KONTAKT: wavva81@hotmail.com

  Follow on Bloglovin

 • Me!

  DSC00052
 • Hemmets journal

  Hemmets journal
 • Aftonbladet-2011

  297943_235378359840403_167941689917404_744882_568124_n
 • Kategorilistan :)

 • Expressen-2011

  Expressen-2011
 • Cambridge inspiration-2012

  Cambridge inspiration-2012
 • Lifestyle wellness-2012

  Lifestyle wellness-2012
 • Lifestyle Wellness-2012

  20121123-184841.jpg
 • Aftonbladet 2012

  Aftonbladet 2012
 • Damernas värld 2013

  iphone jan 2013 288
 • Expressen 2013

  Expressen 2013
 • Aftonbladet 2013

  Aftonbladet 2013
 • augusti 2021
  M Ti O To F L S
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031  
 • RSS wavva

 • Arkiv

 • Mitt liv från övervikt till normalvikt

  Besökstoppen

 • Min familj

  Min familj
 • Instagram

  Följ mig!

En sladdrig blodigel under huden?! publicerat av 9 maj 2012


God kväll fina du <3

Nu vet jag inte hur många gånger jag har sagt ett datum till mig själv då jag ska börja med Cambridge viktprogram.
Man känner sig som en svag bebis som inte kan stå emot sockrets starka klor! Dagen går finemang men sen kommer kvällen och då är det kört. Jag blir så arg på mig själv!! VARFÖR ska det vara så svårt? Bara en liten! Bara en ynka liten bit kan väl inte skada?! Nej det kanske det inte kan om man inte heter Veronica! För tar hon en så är hela skålen slut på 2 röda! Nja kanske inte skålen, men hela innehållet iaf 🙂Jag grejade ju för sjutton detta när jag vägde över 120 kilo! Varför går det inte nu?
PEPP BESTÄLLS TACK <3
Sommaren närmar sig med stormsteg, varma sköna semesterdagar på ingång. Detta måste göras innan ledigheten kommer och den kommer fortare än vad man tror. Det är nästan som om att någon har opererat in en sockerradar i hjärnan på mig. Det lixom plingar till i skallen när dom där sakerna som kallas för ögon ser något som skallen vill ha. Plinget gör att man nästan går som i trans, och när man vaknar till liv igen så ligger giftet redan i magen och det är för sent. Jag kanske lider av reptilhjärnesyndromet eller något! Man kan bestämma hur mycket man vill över sin kropp men i slutendan så är det alltid hjärnan som får sista ordet. HJÄLP! hur botar man reptilhjärna? 

Förut då vågen visade 120 kilo så brydde jag mig knappt, men nu mår jag pyton om jag så bara skulle gå upp ett kilo. Och nu är det inte BARA ett kilo vi pratar om utan flera. Ångesten är nära och jag känner mig som en uppsvullen badboll. Jag vet hur det är! Jag känner igen det här. En gång om året, varje år! Det är alltid samma sak och vid nästan samma månad. Det är julen och påskens fel. Dom kom olägligt innan sommaren och nu måste jag ta tag i detta. Jag har tagit några veckor på ren Cambridgekur innan varje sommar i 9 år nu. En utrensning av en massa skit som hektar sig fast som en sladdrig blodigel under huden. Jag har hört ryktas om att det heter fett!
Cambridge viktprogram har alltid funkat och det är klart att det kommer att göra det i år också. För det finns inte en CHANS i hela världen att jag tillåter mig att väga så mycket som jag gjorde förr. Det tar bara lite tid innan man är sams med hjärnan, för i år verkar det vara en riktig Girl fight mellan kropp och knopp. Jag ska inte skriva en enda gång till att nu får det vara nog! Utan nu skriver jag istället att jag ska ta tag i det när jag känner mig 100% i fas. Det känns lite bättre att skriva så iaf, för då lovar jag ingenting. Jag känner min kropp ganska väl vid det här laget, så om du har negativa åsikter eller besservisserkommentarer om vad jag ska och inte ska göra, så kan du få behålla dom för dig själv. Din kropp mår inte bättre av att klanka ner på någon annans. Jag vill bara ha kommentarer i form av stöd och pepp. Och majoriteten av mina underbara läsare är som jag skrev! Helt UNDERBARA <3

STOR kram från mig!2 kommentarer till “En sladdrig blodigel under huden?!”

 • Caroline Rådberg sa:

  Det är klart det tar emot! det gör det nog för alla, och det är nog lätt att det tar mer emot när man är “nöjd” än när man är jätte överviktig och har fått nog! Men du fixar det i år igen och sen kommer sommaren kännas mycket bättre 🙂 kramar i massor!

 • Tina sa:

  Hihi! Vilken söt bild! Du är inte ensam hjärtat! Men jag VET att du klarar det även den här gången. Sockret är som du skriver ett riktigt gift! Jag bestämde mig vid nyår för att sluta helt med godis för att jag inte klarar av att äta med måtta. Jag blir som du och bara vräker i mig. Men jag har istället problem med annat som tex. pommes, smörgåsar med smör och ost! Mmm så gott! Men det är bara att kämpa på! Jag vet som sagt att du fixar det! Du har ju gjort det innan gumman! Heja heja! KRAM!